Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июня 2022, 11:35

Житомирські нацгвардійці затримали грабіжника «на гарячому»

29 травня ввечері, під час несення служби з охорони громадського порядку вмісті Житомирі, нацгвардійці, отримали повідомлення на службовий планшет про здійснення крадіжки з магазину побутової техніки.

Правопорушник скориставшись тим, що продавець на мить відволікся, відкрито заволодів цінним товаром, після чого зник у невідомому напрямку.

При відпрацюванні території військовим нарядом було помічено особу, яка продавала викрадений планшет та підпадала під орієнтування. Під час спілкування з гвардійцями громадянин намагався покинути місце перебування, але був затриманий.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та передано затриманого працівникам поліції за підозрою в скоєнні злочину передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.
Погода, Новости, загрузка...