Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июня 2022, 17:48

За розбій та умисне вбивство «світить» до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення – у Житомирі судитимуть місцевого жителя

Прокурори Житомирської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом скоєння розбою, поєднаного із насильством, спрямованого на заволодіння чужим майном та умисного вбивства (ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України).
Як повідомлялося раніше, особливо тяжкі злочини у листопаді минулого року скоїв неодноразово судимий за розбій, майнові та насильницькі злочини, 66-річний житель Житомира.
Зловмисник заздалегідь вистежив, що у приватному будинку проживає одинока жінка. Дочекавшись півночі, на місце злочину приїхав на власному велосипеді, переліз через паркан та проник у помешкання, відтиснувши шибку металопластикового вікна. Однак, коли збирався зняти зі стіни телевізор, який завчасно запримітив, розбудив господарку. Аби позбутися свідка, обвинувачений задушив потерпілу, а майно – телевізор, тюнер і мобільний термінал – викрав.
Певний час зловмисник переховувався від слідства в іншій області, однак правоохоронці розшукали та затримали його. Також фігуранту справи обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
Досудове розслідування, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, проводило Головне управління Нацполіції в області.
Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...