Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2022, 17:49

Зруйнував більше десяти пам’ятників на сільському кладовищі – житель Житомирського району постане перед судом

Прокурори Житомирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом наруги над пам’ятниками, вчиненої із хуліганських мотивів (ч. 3 ст. 297 КК України).

Слідство встановило, що злочин скоїв 20-річний житель приміського села, що в Житомирському районі. Це сталося 31.12.2021, за годину до новорічного свята. Хлопець пішов на сільське кладовище та з хуліганських мотивів поруйнував гранітні стелли пам’ятників на могилах. А потім через декілька днів зателефонував до поліції та зізнався у скоєному.

Унаслідок злочинних дій обвинуваченого пошкоджено та зруйновано 13 пам’ятників на загальну суму понад 100 тис. грн.
У ході досудового слідства фігуранту справи було призначено стаціонарну комплексну судову психолого-психіатричну експертизу, за результатами якої його визнано осудним. Свою вину хлопець визнав.

Також до суду заявлено позови про стягнення з обвинуваченого заподіяних збитків.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури, проводив відділ поліції №1 Житомирського райуправління поліції.
Погода, Новости, загрузка...