Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июня 2022, 11:07

На Житомирщині поліція розслідує вбивство безвісно зниклого чоловіка

З’ясовуючи обставини зникнення та місцеперебування 29-річного жителя Курнинської громади, поліцейські встановили, що він загинув насильницькою смертю. Згодом правоохоронці викрили і затримали підозрюваного в умисному вбивстві. Нині він під вартою. Триває досудове розслідування.

До відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського райуправління надійшло повідомлення про безвісне зникнення 29-річного жителя с. Бабичівки Курнинської громади. Поліцейські встановили коло спілкування чоловіка і обставини, за яких його востаннє бачили ще 1 червня.

– Наші оперативники з’ясували, що розшукуваний того дня перебував зі своїми знайомими в обійсті одного з них у селі сусідньої громади. Однак перевірити отримані відомості щодо його подальшого місцезнаходження, як і поспілкуватись з товаришем чоловіка поліцейські не могли, бо той теж не з’являвся за місцем свого проживання, - розповів начальник відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського РУП Микола Заречний.

4 червня у результаті слідчо-розшукових заходів правоохоронці виявили тіло розшукуваного 29-річного чоловіка з явними слідами насильницької смерті. Її причину встановлять фахівці судово-медичної експертизи.

У ході подальшого розслідування попередньо встановлено, що увечері 1 червня у будинку жителя Пулинської громади між потерпілим і його знайомцем, 31-річним сусіднього села, після вживання спиртного виникла суперечка. Для переконливості своїх доводів старший за віком чоловік вдарив свого знайомця пустою пляшкою по голові. А за деякий час посадив його у свою ВАЗівку та в полі між селами знову вдався до фізичної сили. Отримані травми виявились несумісними з життям потерпілого.

Після скоєного чоловік покинув тіло знайомця і поїхав геть. Додому він не з’являвся, остерігаючись спілкування з правоохоронцями. 5 червня поліцейські розшукали його у лісі та затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вилучені речові докази та автомобіль.

Нині слідчі поліції за погодженням з окружною прокуратурою оголосили чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 ККУ). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За чинним законодавством позбавлення життя іншої людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років
Погода, Новости, загрузка...