Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июня 2022, 11:53

Житомирські поліцейські встановили причетного до грабежу

Уночі 4 червня до поліції звернувся житель обласного центру із повідомленням про пограбування. Поліцейські оперативно розшукали причетного до правопорушення. Нині розпочато досудове розслідування.

Близько 22:40 до поліції зателефонував 49-річний житель м. Житомира та повідомив про пограбування. Чоловік розповів, що йшов вулицею, коли незнайомець зірвав з його плеча сумку, та, долаючи опір, видер її з рук і втік. У результаті чоловік втратив документи та близько 5 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції та патрульні поліцейські. Заявник надав опис кривдника та вказав, в яку сторону той побіг. Тож правоохоронці обстежили територію неподалік від місця події та знайшли частину викрадених речей, які ймовірно, тікаючи, викинув грабіжник.

Згодом поліцейські помітили й молодика, схожого за описом на причетного до пограбування. Як з’ясувалось, це 20-річний місцевий житель. Його доставили до Житомирського райуправління поліції для проведення слідчих дій.

Нині триває встановлення всіх обставин події, попередня правова кваліфікація якої – ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України. Чинним законодавством таке кримінальне правопорушення, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років
Погода, Новости, загрузка...