Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2022, 10:52

Поліцейські Києва розшукали автокрадія, який переховувався на Житомирщині

У Солом’янському районі столиці зловмисник викрав транспортний засіб та встиг втекти за межі області. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Взимку 2020 року на спецлінію 102 від киянина надійшло повідомлення про те, що з паркувального майданчика у Солом’янському районі Києва зник його автомобіль марки «Фольцваген». На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, яка оглянула місце події та опитала потерпілого.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві відстежили маршрут руху викраденого автомобіля за допомогою вуличних камер спостереження системи «Безпечне місто». Протягом кількох годин поліцейські розшукали автівку у Житомирській області та встановили особу крадія.

Зловмисник переховувався від органів досудового розслідування, однак сьогодні, 24 травня, поліцейські виявили порушника у Житомирській області. Ним виявився 28-річний киянин, неодноразово судимий за авто- та мото крадіжки.

Слідчі Солом’янського управління поліції за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру у скоєні злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом. Районний суд столиці обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна
Погода, Новости, загрузка...