Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июня 2022, 12:20

Поліцейські розслідують демонтаж і крадіжки кабелю зв’язку в Овруцькій громаді

Правоохоронці Овруцького відділу викрили у низці подібних випадків двох 16-річних парубків. Нині встановлено щонайменше 4 факти вчинення ними демонтажу та крадіжок кабелів зв’язку на околицях населених пунктів громади. У рамках кримінального провадження поліцейські проводять слідчі дії.

У ході з’ясування обставин демонтажу та крадіжок кабелів з повітряних ліній зв’язку у міській громаді поліцейські відділу №1 (Овруч) Коростенського райуправління викрили причетність до кількох подібних правопорушень двох 16-річних хлопців. Один з них – житель міста, інший проживає в селі.

Наразі відомо, що упродовж січня-лютого парубки займались демонтажем кабелів на околицях населених пунктів. Правоохоронці провели необхідні слідчі дії, у результаті яких встановили місця обпалювання крадених дротів. Окрім того, у ході санкціонованих обшуків за місцями їх проживання поліцейські вилучили демонтовані кабелі та інші докази протиправної діяльності. Вилучені речі свідчили про непоодинокі подібні факти.

Днями правоохоронці задокументували причетність парубків до ще двох таких випадків. На околицях сіл Зяськів і Корчівки місцевої громади з ліній зв’язку було демонтовано загалом понад пів кілометра кабелів.

З’ясовано також, що обпалені дроти хлопці здавали в якості металобрухту.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За чинним законодавством за такі протиправні дії караються піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...