Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июня 2022, 11:46

У Житомирі викрили ще одну колаборантку

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської окружної прокуратури жительці обласного центру повідомлено про підозру у публічному запереченні здійснення збройної агресії проти України та публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора, збройних формувань (ч. 1 ст. 111-1 КК України).
Установлено, що жителька Житомира, прихильниця путіна, аби публічно висловити схвалення його політикою та проведення повномасштабного військового вторгнення в Україну, влаштувала житомирянам справжній сеанс ворожої агітації.
Зокрема, 02.05.2022, опівдні, вийшовши у двір житлового будинку, жінка голосно переконувала сусідів та перехожих у тому, що введення військ російської федерації в Україну, запровадження так званої «політики путіна» у нашій державі піде на користь її розвитку, знищить «нацистський режим».
Підозрювана стверджувала, що проведення «військової спецоперації» - це необхідність захисту російськомовного населення від нібито утисків з боку «нацистів», і ніякого наказу про повномасштабне військове вторгнення президент рф не віддавав, ніякої збройної агресії немає, а дії росіян по відношенню до українців є правильними.
Під час проведеного обшуку за місцем проживання фігурантки справи виявлено та вилучено державні символи рф та заборонені в Україні георгієвські стрічки.
Наразі тривають необхідні слідчі дії, встановлюються обставини скоєння злочину.
Протиправну колабораційну діяльність виявлено за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури, співробітниками СБ України в області та Житомирського райуправління поліції, яке проводить досудове розслідування.
Погода, Новости, загрузка...