Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 июня 2022, 08:45

Поліцейські затримали автомобіль з нелегальним лісом у Житомирському районі

10 червня у с. Левкові правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого перевозив лісопродукцію. З’ясувалось, що у причепі знаходяться соснові колоди, а керманич не має документів, що підтверджували б легальність вантажу. Тож транспортний засіб з лісопродукцією вилучили та нині триває з’ясування усіх обставин діяння.

Близько 05.30 під час патрулювання населеного пункту поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «ЗІЛ-131» з причепом, завантаженим деревиною. За кермом транспортного засобу перебував 51-річний житель Глибочицької громади.

Під час огляду правоохоронці виявили, що у причепі знаходяться соснові колоди обсягом близько 10 м3. Документів, що підтверджували б законність походження та перевезення деревини, керманич вантажівки не надав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Житомирського РУП. Поліцейські задокументували всі обставини та вилучили автомобіль з вантажем.

Нині слідчі проводять перевірку у рамках відкритого кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією події - ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) КК України.

Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...