Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июня 2022, 11:37

Внесок платників Житомирщини до місцевої казни перевищив 3,9 млрд грн податкових платежів

За січень-травень у розпорядження місцевих громад Житомирської області платниками податків спрямовано 3 мільярди 894 мільйони гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 21,6 відсотки, або на 692 мільйони гривень.
Найбільша питома вага, а це 74 відсотки, у формуванні місцевих бюджетів Житомирщини залишається за податком на доходи фізичних осіб, який сплачено у сумі 2 мільярди 908 мільйонів гривень. Темп росту ПДФО до січня-травня минулого року забезпечено на рівні 33,1 відсоток, що в абсолютній сумі становить майже 722 мільйони гривень.
Представниками малого бізнесу, а це: фізичні особи – підприємці, які сплатили 371,5 мільйони гривень, юридичні особи – спрощенці – 51,2 мільйони гривень та сільськогосподарські товаровиробники – 39,6 мільйони гривень єдиного податку.
Також, серед бюджетоформуючих податків – земельний податок та орендна плата, які надійшли від платників у сумі 226 мільйонів гривень. Суттєві надходження від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, зокрема платниками забезпечено в сумі 55 мільйонів гривень, акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 62 мільйони гривень, податку на нерухоме майно з юридичних осіб – 51,6 мільйонів гривень.
Погода, Новости, загрузка...