Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 июня 2022, 11:47

Житомирські поліцейські розшукали викрадача мотоцикла

Днями житель обласного центру, сподіваючись продати свій мотоцикл, дозволив тест-драйв потенційному покупцю. У результаті той поїхав геть та не повернувся. Оперативники кримінальної поліції розшукали угонщика та двоколісник у Романівській громаді. Нині триває досудове розслідування.

9 червня до Житомирського райуправління поліції звернувся 20-річний містянин із повідомленням про викрадення його мотоцикла «Honda».

Хлопець розповів, що мав намір продати двоколісник, тому розмістив відповідне оголошення в мережі Інтернет. Через деякий час до нього зателефонував молодик, який висловив намір придбати мотоцикл. Вони домовилися про зустріч, під час якої покупець нібито й погодився придбати мотоцикл, але для остаточного прийняття рішення попросив у господаря дозволу «проїхатися» на ньому.

З тест-драйву недобросовісний молодик не повернувся.

У рамках досудового розслідування правоохоронці провели низку слідчо-розшукових заходів. Уже через кілька днів оперативники кримінальної поліції встановили особу ймовірного викрадача транспортного засобу та його місце знаходження: 17-річного хлопця розшукали за місцем проживання у Романівській громаді. Там же він заховав і чужий мотоцикл, який поліцейські вилучили.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Відповідно до чинного законодавства такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...