Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 02:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июня 2022, 08:01

В селі під Житомиром дві жінки важко травмували своїх співмешканців

11 червня майже одночасно до поліції надійшли повідомлення від медиків про госпіталізацію двох чоловіків з с. Пряжева. Обидва отримали травми за схожих обставин – під час побутових конфліктів у родинах. Наразі поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Попередньо встановлено, що близько 10:00 у с. Пряжеві за місцем проживання виник конфлікт між 50-річною жінкою та її 41-річним співмешканцем. У розпалі емоцій чоловік отримав ножове поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів. Його госпіталізували до лікарні, де провели хірургічне втручання.

Кілька годин потому, близько 12:30, 25-річна жінка травмувала 48-річного господаря будинку. Чоловіка теж терміново ушпиталили для надання невідкладної медичної допомоги.

Дівчину поліцейські відділу №1 Житомирського РУП затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

В обох випадках досудові розслідування проводяться за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозр.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...