Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июня 2022, 10:46

На Звягельщині поліцейські під час обшуку вилучили боєприпаси та наркотики

13 червня правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу виявили корпус ручної гранати, патрони та наркотичні речовини у жительки Городницької громади. Триває з’ясування усіх обставин.

Слідчі дії проводились за ознаками кримінального діяння, передбаченого ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Поліцейські отримали інформацію про можливе зберігання 36-річною жителькою Городницької громади наркотичних речовин. Тож за місцем проживання жінки було проведено санкціонований обшук, під час якого правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу під процесуальним керівництвом окружної прокуратури вилучили з будинку пакунки із подрібненою зеленою масою, рослини, ймовірно, коноплі та інші речі.

У ході подальших слідчих дій в обійсті жінки поліцейські виявили й корпус ручної бойової гранати Ф-1 та набої.

Відтак відповідні відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Нині все виявлене направлено на експертне дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Триває подальше досудове розслідування.

Відповідно до чинного законодавства жінці за такі протиправні дії може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Погода, Новости, загрузка...