Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июня 2022, 12:24

У жителя Малинської громади поліцейські виявили конопляну міні-оранжерею і небезпечний боєприпас

У результаті слідчих дій 14 червня поліцейські Малинського відділення вилучили з обійстя чоловіка рослинну нарковмісну сировину та ручну гранату, а також сортові коноплі, які господар плекав у спеціально створених умовах. Досудове розслідування триває одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження, що проводиться під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 27-річного жителя м. Малина. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

У ході слідчих дій поліцейські виявили в одній з кімнат будинку суху подрібнену суміш, зовні подібну до коноплі. Водночас більше десятка паростків нарковмісних рослин чоловік вирощував у своєму домі, створивши для цього сприятливі умови. Паростки були розсаджені в окремі горщики. Таку міні-оранжерею господар оснастив системою штучного освітлення.

Окрім того, в будинку слідчі виявили також боєприпас – ручну гранату Ф-1 із запалом типу УЗРГМ. Звідки у чоловіка небезпечна річ і з якою метою він її зберігав у помешканні, поліцейські з’ясовують.

Все вилучене направлене на експертне дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Досудове розслідування триває одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За сукупністю вчинених діянь чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...