Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июня 2022, 16:19

У Коростені іномарка на пішохідному переході наїхала на дитячий візок, травмувавши немовля

Ювенальними прокурорами Коростенської окружної прокуратури внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).

Установлено, що 13.06.2022, у центрі Коростеня, увечері, місцевий підприємець, керуючи автомобілем марки Мерседес, здійснив на пішохідному переході наїзд на дитячий візок із немовлям у той час, коли матір переходила з ним дорогу.

Унаслідок наїзду десятимісячне маля випало на асфальт та отримало тілесні ушкодження.

На місце ДТП викликали невідкладну медичну допомогу та госпіталізували дитя до лікарні. Попередньо лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садна та гематому.

Остаточно ступінь тяжкості тілесних ушкоджень потерпілого буде встановлено за результатами проведення судово-медичної експертизи.

Матеріали кримінального провадження передані до Коростенського райуправління поліції для проведення досудового розслідування.

Процесуальне керівництво здійснюють ювенальні прокурори Коростенської окружної прокуратури.
Погода, Новости, загрузка...