Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июня 2022, 07:40

Поліцейські Житомирщини посилюють заходи безпеки в умовах воєнного стану

Поліцейські Житомирської області продовжують працювати у посиленому режимі несення служби. Серед інших заходів безпеки у регіоні правоохоронці проводять ретельні перевірки громадян і транспортних засобів на блокпостах та дотримання жителями визначених обмежень, у тому числі дотримання комендантської години.

Нагадаємо, що Указом Президента України №341/2022 воєнний стан продовжено з 25 травня 2022 року строком на 90 діб. Відтак на території держави серед інших заходів введено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, а також рух транспортних засобів.

Поліцейські Житомирщини спільно з військовослужбовцями і тероборонівцями проводять посилені заходи на блокпостах з контролю в’їзду та виїзду у населені пункти, що полягають у:

- перевірці особистих документів. У разі їх відсутності правоохоронці уповноважені на затримання таких осіб;
- перевірці відповідності документів на транспортний засіб і вантаж, а також їх огляду;
- тимчасовому обмеженні (забороні) руху транспортних засобів та осіб.

Під час огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, можуть застосовуватися технічні прилади та технічні засоби, що мають функції виявлення вибухонебезпечних предметів та речей (речовин), обіг яких заборонено чи обмежено, а також фото-, аудіо- і відео фіксація.

Правоохоронці під час проведення поверхневої перевірки транспортного засобу мають право вимагати відкриття кришки багажника або дверцят салону, а під час поверхневої перевірки речей або транспортного засобу особа повинна самостійно показати вміст особистих речей чи транспортного засобу.

У разі виявлення під час перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, ознак складу кримінального або адміністративного правопорушення правоохоронці проводять затримання таких осіб та вилучення речей.
Погода, Новости, загрузка...