Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:19
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 декабря 2011, 12:58

Меру Житомира висунули ультиматум

ВО "Свобода" оприлюднила документ-ультиматум: або гроші ТТУ, або позачергова сесія
До протистояння працівників ТТУ та влади долучилися депутали Житомирської міської ради, які висунули меру Житомира Володимиру Дебою ультиматум.

ВО "Свобода" оприлюднила документ-ультиматум: або гроші ТТУ, або позачергова сесія

Житомирський міський голова регіонал В. Дебой 22 грудня пообіцяв, що кошти на рахунках тролейбусно-трамвайного управління будуть 23 грудня.

Попри запевнення працівники ТТУ досі без зарплатні, яку їм заборгували за півроку. Нагадаємо, що у зв'язку з цим ТТУ почало безстроковий страйк з вимогою погасити цю заборгованість, який підтримує ВО "Свобода".

23 грудня депутати Житомирської міської ради від ВО "Свобода", а також інші депутати, підписали документ-ультиматум міському голові про негайне проведення позачергової сесії. Депутати пропонують внести до порядку денного питання про продаж земельних ділянок, кошти від яких можуть частково перекрити заборговану зарплатню ТТУ.
За матеріалами: 20 минут
Погода, Новости, загрузка...