Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июня 2022, 18:19

На півночі Житомирщини поліцейські затримали мисливця-порушника

Чоловік полював куріпок у лісах Овруччини з необлікованої зброї та з порушеннями вимог воєнного стану. Правоохоронці закликають громадян дотримуватись заходів безпеки та визначених обмежень у північних районах регіону.

Поліцейські відділу №1 (Овруч) Коростенського райуправління відреагували на повідомлення від місцевих жителів про постріли у лісі неподалік с. Підвелідників.

Як з’ясувалось у результаті перевірки, на узліссі перебував чоловік, який полював на куріпок з мисливською рушницею. 38-річний житель місцевої громади мав дозвіл на придбання гладкоствольної зброї, однак його рушниця ІЖ не була облікована належним чином. Під час огляду правоохоронці вилучили у чоловіка і тушку куріпки.

Для оформлення матеріалів полювальника доставили до відділку поліції. Правоохоронці склали відносно нього адміністративний протокол за ч. 1 ст. 191 (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП та винесли постанову за ст. 192 (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) КУпАП. Також правоохоронці направили відповідні матеріали до Екологічної інспекції.

Водночас поліцейські нагадують про визначені норми поведінки громадян в умовах воєнного стану. Так, нині у прикордонних районах Житомирщини встановлені додаткові тимчасові режимні обмеження. Заборонено будь-які пересування цивільних осіб у смузі місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, завширшки 1000 метрів, окрім території населених пунктів, які безпосередньо прилягають до державного кордону
Погода, Новости, загрузка...