Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2011, 08:12

Комплекс Бальзака на стадії технічного відкриття

Цими вихідними відбулось довгоочікуване відкриття перших двох поверхів Комплексу Оноре де Бальзака, але поки лише технічне. Власники повідомили, що вже на початку нового року можна очікувати на відкриття офіційне. Сучасні галереї та перші підприємці вже заїхали на нові торгові майданчики. Чепурні ялинки та лавиці розмістились на другому поверсі. Відвідувачі зацікавлено зазирають у просторі вітрини, а перші відвідувачі кав’ярень вже можуть покуштувати каву.

Комплекс Оноре де Бальзака своєю сучасною архітектурою якісно змінює центр міста забудований ще у часи соцзмагань.
Нагадаємо, за словами розробників на першому поверсі комплексу буде розташований супермаркет. Торгові галереї на другому і третьому поверхах комплексу створять найкращі умови для відкриття в Бердичеві відомих брендових магазинів і нададуть нові можливості приватним підприємцям міста.
За матеріалами: РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...