Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:04
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2011, 10:45

На е-урядування чиновники хочуть витратити майже 100 тисяч гривень

На регіональну програму інформатизації «Електронна Житомирщина» в обласній раді планують витратити 99,3 тисячі гривень. Про це йдеться в проекті рішення, опублікованому на сайті обласної ради.
У обласній раді кажуть, що хоч «Житомирщина і має вигідне географічне положення, але наша область є однією з найбільш відсталих регіонів України у розрізі розвитку та впровадження інформаційних технологій у життя суспільства».

Велика кількість персональних комп’ютерів в органах державної влади та органах місцевого самоврядування області ніяким чином не є показником інформатизації суспільства, переконують в раді.

Обробка важливих для регіону показників, аналіз даних відбуваються за допомогою паперових носіїв і великої кількості працівників.

Для того, щоб виправити цю ситуацію, посадовці розробили програму «Електронна Житомирщина» на 2012 – 2015 роки.

На неї просять виділити із бюджету майже 100 тисяч гривень.

У результаті від програми чекають впровадження технологій е-урядування та побудову сучасної системи державного управління, розвиток телекомунікаційного середовища, створення потужних інформаційних ресурсів, надання електронних адміністративних (державних) послуг, сприяння становленню інформаційного суспільства.

Кошти буде використано на придбання серверного обладнання для розміщення програмного комплексу Web – порталів органів виконавчої влади області, які будуть забезпечувати відповідний рівень надання переліку адміністративних послуг через мережу Інетрнет.
За матеріалами: 1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...