Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2011, 22:37

У Житомирі затримали неповнолітніх зловмисників

Неспокійним виявилося чергування в Богунському районі Житомира для працівників окремої роти Державної служби охорони. Пізнього вечора надійшов сигнал тривоги з торгового закладу, що перебуває під їх охороною. Оперативно відреагувавши на виклик, міліціонери вже за лічені хвилини опинилися на місці події.

Як з’ясувалося пізніше, працівникам торгового центру здалася підозрілою поведінка одного відвідувача. Посиливши пильність, працівники торгівельного закладу виявили, що юнак поцупив й спробував винести з магазину автомобільний радіоприймач. Довелося викликати працівників міліції, які й затримали неповнолітнього крадія. Ним виявився 16-річний учень одного з житомирських коледжів.

А вже після третьої години ночі спрацювала тривожна сигналізація в одному з місцевих кафе. На місце події негайно виїхав наряд Державної служби охорони. Через кілька хвилин правоохоронці затримали 16-річного підлітка, який намагався скоїти крадіжку продуктів харчування з багажника автомобіля, що належить цьому кафе. Хлопець встиг лише виламати замок багажника, коли хтось із працівників закладу помітив непроханого гостя й натиснув кнопку «Тривога». Тож поки юнак лише збирався «звільнити» багажник від продуктів, до кафе вже під’їхала патрульна машина і за мить міліціонери затримали крадія.

Обох неповнолітніх доставили до Богунського райвідділу міліції. Їх нічні пригоди стануть предметом спілкування слідчих з батьками та педагогами.

Прес-служба Департаменту державної служби охорони
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...