Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 06:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2022, 15:44

За вирощування та зберігання конопель двом жителям Житомирського району загрожує покарання: обвинувальні акти скеровано до суду

Днями слідчі поліції завершили розслідування низки протиправних дій жителів Хорошівської та Попільнянської громад. Чоловіки, окремо один від одного, на присадибних ділянках вирощували коноплі, а в оселях зберігали вже заздалегідь подрібнену суміш. Нині обвинувальні акти відносно причетних осіб скеровано до суду.

У серпні хорошівські правоохоронці перевірили інформацію про можливе вирощування нарковмісних рослин 46-річним жителем села Радичів.
Під час проведення слідчих дій в обійсті чоловіка поліцейські виявили підтвердження протиправної діяльності.

На присадибній ділянці він вирощував близько чотирьох десятків рослин коноплі. Також у домоволодінні правоохоронці виявили подрібнену рослинну масу та пристрій для куріння з характерним нашаруванням.

Схожу городину та запаси поліцейські відділення поліції №2 (м. Попільня) вилучили і у 45–річного жителя села Кам’янки Попільнянської громади. Під час санкціонованого обшуку у його домоволодінні правоохоронці виявили близько трьох десятків кущів конопель, а в самій оселі – висушений та подрібнений наркотичний продукт та пристрої для куріння.

У ході досудового слідства чоловіки дали покази та вказали, що вирощували коноплі та зберігали наркотики для власного вжитку.

Відтак, слідчі повідомили обом чоловікам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій обвинувальні акти було скеровано до суду.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі.
Погода, Новости, загрузка...