Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 сентября 2022, 10:16

Бердичівські поліцейські завершили розслідування використання підробленого водійського посвідчення

Днями дізнавачі Бердичівського районного відділу поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Ружинської громади, який користувався підробленим посвідченням водія. За вчинене йому може загрожувати обмеження волі.

Кількома місяцями раніше у с. Зарудинцях працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили водія ВАЗівки, 21 річного місцевого жителя.

Під час складання адміністративних матеріалів поліцейські перевірили надані водієм документи за наявними базами та встановили, що водійське посвідчення має зовнішні ознаки підробки та не відповідає чинним вимогам. Документ було вилучено для проведення необхідних експертиз.

За зібраними доказами та висновками експертів дізнавачі райвідділу за погодженням з Бердичівською окружною прокуратурою оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Днями обвинувальний акт направлено до суду.

Відповідно до чинного законодавства обвинуваченому може загрожувати покарання у вигляді штрафу, піврічного арешту або обмеження волі на строк до 2 років.
Погода, Новости, загрузка...