Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 ноября 2022, 13:56

У закладах освіти на Житомирщині - пів сотні вакансій для педагогічних працівників

На сьогодні у службі зайнятості Житомирщини зареєстровано 51 пропозицію роботи для педагогічних працівників у 35 навчальних закладах області.

Дошкільні навчальні заклади, ліцеї та гімназії, спортивні школи та фахові коледжі потребують вихователів, вчителів-предметників для середньої школи та асистентів вчителів, ще є вакансії для вчителя-логопеда та тренера-викладача.

Заробітна плата у вакансіях – від мінімальної до 11 400 грн.

Від майбутніх працівників роботодавці очікують створення умов для засвоєння учнями навчальних програм на рівні обов’язкових державних вимог, використання при цьому різноманітних прийомів, методів й засобів навчання.

Роботу для педагогів пропонують навчальні заклади у 14 територіальних громадах області. За додатковою інформацією щодо умов праці звертайтеся до підрозділів служби зайнятості у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському, Коростишеві, Овручі, Олевську, Хорошеві та Черняхові за телефонами "гарячих" ліній
Погода, Новости, загрузка...