Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 ноября 2022, 08:52

Поліція розпочала розслідування двох ДТП з потерпілими у Житомирському районі

Унаслідок зіткнення транспортних засобів з перешкодами один чоловік загинув, ще троє з отриманими травмами потрапили до лікувальних закладів. Нині розпочаті досудові розслідування.

17 листопада близько 13:50 дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Троковичах Оліївської громади. Попередньо, 33-річний водій автомобіля «ЗАЗ», місцевий житель, рухаючись вулицею села, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

У результаті ДТП водій автомобіля отримав травми, його госпіталізували. Пасажир автівки, 40-річний місцевий житель, загинув на місці події.

Цього ж дня, близько 21:10, до відділу поліції №1 Житомирського РУП надійшло ще одне повідомлення про ДТП на 10 км автодороги Житомир-Сквира.

Поліцейські, які виїхали на місце події, попередньо встановили, що 44-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», житель Полтавської області, рухаючись в напрямку м. Житомира, допустив зіткнення з бетонними блоками, після чого з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

У результаті ДТП двоє пасажирів транспортного засобу, віком 38 та 48 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікувальних закладів.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні водії! Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин, особливо це актуально у нинішніх складних погодних умовах. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло фар чи ходові вогні поза населеними пунктами. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Зауважте, що слизька дорога є тим чинником, що збільшує гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово.
Погода, Новости, загрузка...