Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 ноября 2022, 12:08

На Звягельщині поліцейські передали допомогу багатодітній родині

Інспектори ювенальної превенції Новоград-Волинського районного відділу постійно відвідують сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують допомоги. 17 листопада поліцейські привезли необхідні речі одній з багатодітних родин, що проживає у райцентрі.

У цій сім’ї виховується шестеро дітей, віком від 2 до 15 років. Батьки підтримують порядок у помешканні та належним чином дбають про малечу, але родина потребує поліпшення житлово-побутових умов.

Поліцейські вирішили допомогти їм з речами першої необхідності. Під час відвідин правоохоронці передали постіль, одяг, взуття та інше. Сім’я щиро пораділа подарункам. Під час спілкування поліцейські дізнались і про інші їх потреби та застерегли дорослих щодо безпеки дітей у різних неординарних ситуаціях.

Того ж дня інспектори Новоград-Волинського райвідділу відвідали ще декілька родин та перевірили, чи створені належні умови проживання, а також, чи забезпечена малеча продуктами. Усім роз’яснили правила безпечної поведінки, нагадали про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків та обстежили будинки, де є пічне опалення.

Водночас поліцейські закликають громадян: не залишайтесь осторонь та, за можливості, підтримайте добрими справами тих, хто цього потребує.
Погода, Новости, загрузка...