Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2022, 08:23

Аграрії Житомирщини завершили осінню посівну кампанію

Поряд із збиранням урожаю, агроформування Житомирщини завершили осінню посівну кампанії під урожай 2023 року. За оперативною інформацією, отриманою від сільськогосподарських підприємств, озимі культури посіяно на площі 204,0 тис. га що майже на рівні минулорічними показника. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА/ОВА.

Сільськогосподарські підприємства області продовжують працювати навіть у таких складних умовах, підтримуючи ЗСУ та забезпечуючи продовольством населення. Окрім основних культур, притаманних Поліському регіону, аграрії Житомирщини досить успішно у промислових масштабах вирощують спаржу (ТОВ «Нікдарія»), квасолю (ТОВ «АТК»), амарант (ТОВ «Жива нива») та виноград (ТОВ «Фрутко»).

Як відомо, попри всі обставини, навесні аграріям області вдалося засіяти 94 % площ сільськогосподарських угідь у порівнянні із минулорічними показниками. Загальна посівна площа під урожай 2022 року склала 1103,7 тис. га, що лише на 4,3 % менше проти показника минулого року.
Погода, Новости, загрузка...