Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 11:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2022, 08:24

В ДТП на Житомирщині легковик зіткнувся з вантажівкою – травмувалися троє людей

Зранку 19 листопада поблизу повороту на місто Малин легковик зіткнувся з вантажівкою – травмувалися троє людей. Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук.

За її словами, дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин.

"Зранку на автомобільній дорозі М-07, поблизу повороту на місто Малин сталася ДТП за участі вантажівки Volvo з напівпричепом та легковика Volkswagen, – каже Тетяна Носадчук. – Внаслідок автопригоди травмувався водій та ще двоє пасажирів легковика. Усіх трьох медики ушпиталили".

Патрульні, які прибули на виклик, забезпечили охорону місця ДТП, організували регулювання дорожнього руху та викликали слідчих.

"Нині спостерігається ускладнення погодних умов, тому ми просимо всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. Якщо ви потрапили у надзвичайну ситуацію на дорозі, одразу ж звертайтеся на лінію 102 або повідомляйте аварійні служби", – поінформувала речниця Патрульної поліції.
Погода, Новости, загрузка...