Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 ноября 2022, 10:03

Житомирські поліцейські викрили причетного до пограбування містянина

Увечері незнайомець відібрав у містянина мобільний телефон. За кілька днів оперативники Житомирського районного управління викрили у цьому діянні 27-річного жителя обласного центру. Нині за цим фактом ведеться досудове розслідування. За учинене молодику загрожує ув’язнення.

На початку листопада до поліції звернувся 38-річний житомирянин із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що того вечора він повертався додому, коли біля під’їзду до нього підійшов молодик з проханням зателефонувати. Однак, отримавши відмову, незнайомець вихопив з рук потерпілого мобільний телефон та утік.

Оперативники Житомирського районного управління поліції проаналізували записи камер відеоспостереження неподалік місця події, перевірили місця можливого збуту викраденого та встановили ймовірну причетність до кримінального правопорушення 27-річного жителя обласного центру. Оперативники розшукали чоловіка та доставили до слідчого.

З’ясовано, що молодик уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних діянь. Правоохоронці встановили, що викрадений гаджет він одразу продав, а отриманими коштами розпорядився на власний розсуд. Нині поліцейські встановлюють місцезнаходження речових доказів.

За вказаним фактом слідчі Житомирського РУП проводять досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Поліцейські нагадують, що за відкрите викрадення майна, учинене в умовах воєнного стану, винній особі загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...