Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2022, 09:33

Поліцейські встановили причетних до низки крадіжок у Житомирському районі

Упродовж вихідних правоохоронці Житомирського райуправління поліції і підпорядкованих відділів та відділень викрили низку осіб у причетності до крадіжок в обласному центрі, Станишівській, Новогуйвинській громадах. Серед викраденого майна – електроприлади, алкоголь, парфуми та ґаджети. Нині в усіх випадках ведеться досудове розслідування.

Днями оперативники відділу поліції №1 Житомирського райуправління встановили причетного до крадіжки електроінструментів у 63-річного жителя села Сінгурів. Ним виявився 40-річний односелець потерпілого. Чоловік працював з ним на одному підприємстві і знав, що той зберігає свої речі у господарському приміщенні. Тож, коли колеги не було на роботі, переніс дві акумуляторні батареї та мотор зі складу до свого сховку. Там майно і вилучили поліцейські.

Також вихідними до поліцейських звернувся житель села Станишівки з повідомленням про крадіжку електричного редуктора. Чоловік розповів, що вранці не знайшов своє майно у подвір’ї. Оперативники відділу поліції №1 того ж дня встановили причетного до крадіжки. Ним виявився житель сусіднього села. Чоловік помітив електроінструмент, коли проходив повз, тож перестрибнув через паркан та безперешкодно забрав чуже майно. Викрадене він приховав неподалік будинку. Там його і виявили оперативники. Нині чоловік пояснює мотиви своїх дій слідчим.

А 37-річний житомирянин уночі пошкодив двері магазину і виніс звідти кілька пляшок елітних напоїв. Вже наступного ранку причетного розшукали оперативники. У чоловіка в оселі правоохоронці вилучили викрадене майно.

Окрім цього, дільничні офіцери поліції також встановили двох причетних до крадіжок з магазинів у обласному центрі. 37-річний чоловік виніс навушники та батарейки під одягом з торговельної зали, а 23-річна містянка пронесла повз каси вартісні парфуми.

Нині в усіх випадках відкриті кримінальні провадження. Попередня кваліфікація цих діянь – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правоохоронці нагадують, що, зважаючи на вчинення злочину в умовах воєнного стану, винним особам може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...