Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2022, 08:13

У Чуднові палало кафе

21 листопада о 16:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній будівлі одного з кафе у м.Чуднів, загальна площа якого 200 кв.м. Власник помітив займання на першому поверсі будівлі та намагався самостійно загасити полум’я. Йому це не вдалося та довелося викликати рятувальників.

На момент прибуття бійців ДСНС було сильне задимлення на другому поверсі кафе та вже горіло перекриття. Крім того, горючі матеріали, які використовувалися для облицювання будівлі, посилювали пожежне навантаження. Вітер сприяв швидкому поширенню полум’я. Існувала загроза розповсюдження вогню на дровітник, котельню, чотири легкових автомобіля та три вантажівки.

Зважаючи на зазначене, керівник гасіння залучив на допомогу ще два відділення рятувальників м.Чуднів та смт Романів. Також на гасіння приїхав пожежний підрозділ військової частини. Спільними зусиллями пожежу локалізували о 18:10, ліквідували о 20:14. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі. Подальшого поширення полум’я вдалося уникнути.

Тридцять три рази фахівці підвозили воду з місцевого водоймища, що розташований на відстані 2 км. Травмованих та загиблих унаслідок пожежі немає. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...