Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 ноября 2022, 10:28

Столичні поліцейські затримали житомирянина за незаконне поводження зі зброєю

Під час перевірки правоохоронці виявили у перехожого пістолет, а також з’ясували, що фігурант перебуває у розшуку за скоєння крадіжки. Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, за який йому загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Днями працівники поліції з протидії домашньому насильству помітили на вулиці чоловіка, який помітно нервував та постійно озирався. Правоохоронці вирішили перевірити незнайомця й при поверхневому огляді речей виявили у нього предмет, схожий на пістолет. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Працівники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та направили вилучений предмет на експертизу, яка згодом підтвердила, що вилучена зброя є переробленою з сигнального пістолету. Фігурант - 38-річний уродженець Житомирської області, який перебуває у розшуку Житомирським районним управлінням поліції за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

За процесуального керівництва територіальної окружної прокуратури слідчі Голосіївського управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – придбання та носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...