Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 ноября 2022, 11:16

Наркотичні запаси вилучили поліцейські з обійстя жителя Звягельщини

Понад півтора кілограма сухої рослинної сировини у ході слідчих дій виявили працівники Новоград-Волинського райвідділу поліції у домоволодінні жителя Городницької громади. Триває досудове розслідування.

Дільничні офіцери поліції отримали відомості про те, що житель с. Броницької Гути на Звягельщині зробив запаси нарковмісних рослин і зберігає їх удома.

Відтак у рамках кримінального провадження 24 листопада правоохоронці провели за місцем проживання 26-річного чоловіка санкціоновані слідчі дії. У результаті обшуку поліцейські виявили близько кілограма рослин, зовні подібних до коноплі. Ще понад пів кілограма подрібненої сухої сировини чоловік зберігав у пакунках, зіп-пакетах та розфасував по паперовим згорткам. Також вилучено специфічні пристрої для вживання наркотиків.

Нині слідчі призначили експертні дослідження вилученого. Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...