Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 января 2012, 13:05

На Житомирщині перевірено 370 користувачів надр

У 2011 році відділом екологічного контролю за використанням та охороною надр Державної екологічної інспекції в Житомирській області здійснено 370 перевірок користувачів надр.
За результатами перевірок до адміністративної відповідальності притягнуто 406 посадових осіб, яких оштрафовано на загальну суму 158,016 тис. грн., стягнення штрафів становить 100 % та розраховані збитки заподіяні державі внаслідок порушення природоохоронного законодавства на загальну суму 1515,312 тис. грн.

За грубі порушення природоохоронного законодавства, виявлені під час проведення перевірок, прийнято 19 рішень щодо тимчасової заборони (зупинення) діяльності суб’єктів господарювання до усунення порушень.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...