Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 января 2023, 09:53

У Житомирі поліцейські затримали 39-річну «закладчицю» наркотиків

Підозрілу жінку оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП помітили у мікрорайоні Богунії в обідню пору 19 січня. Поліцейські запропонували їй надати особисті документи та відповісти на кілька запитань.

Як виявилось, 39-річна жителька Київщини мала при собі кілька поліетиленових пакунків з кристалічною речовиною. Попередньо, у кожному з них знаходився наркотичний засіб для поширення через «закладки».

Оперативники з’ясували, що жінка вже встигла зробити 3 таких «доставки товару». У її телефоні були відповідні фото для надсилання замовникам.

Усі обставини події задокументували працівники слідчо-оперативної групи поліції та вилучили виявлене. Жінку затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Попередня кваліфікація події – ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують також шляхи надходження наркотиків до фігурантки та інші обставини.

Відповідно до чинного законодавства причетній до правопорушення може загрожувати позбавлення волі строком від 4 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...