Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 января 2023, 13:44

Не прийшов до військкомату: За ухиляння від призову житомирянину загрожує до п'яти років ув’язнення

До суду передали обвинувальний акт стосовно 48-річного житомирянина, який з осені намагався уникнути візиту до військкомату. Йому загрожує до п'яти років ув’язнення, розповіла Суспільному пресофіцерка Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко.

З її слів, під час розслідування, яке проводили слідчі Житомирського райуправління поліції, встановили, що чоловік офіційно неодружений і не має на утриманні малолітніх дітей.

У жовтні минулого року йому вручили повістку про необхідність прибути до військкомату. У призначений час він туди не прийшов через госпіталізацію і призначене йому лікування у стаціонарі. Згодом чоловік ще двічі відмовився від отримання повісток без будь-яких правових підстав.

"Чоловік є військовозобов’язаним і за висновком медиків придатний до військової служби. Також про нього відомо, що він обвинувачується у низці протиправних діянь у сфері службової діяльності та проти життя і здоров’я інших осіб", – розповідає Алла Ващенко.

Чоловіку оголосили про підозру за статтею 336 Кримінального кодексу України.

23 січня відповідний обвинувальний акт передали до суду.
Погода, Новости, загрузка...