Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 19:04
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2023, 08:03

Став вартістю 13,7 млн грн повернули громаді після втручання Бердичівської окружної прокуратури

Прокурори Бердичівської окружної прокуратури заявили до суду позов про повернення територіальній громаді земельної ділянки водного фонду та водний об’єкт площею 2,6 га.

Установлено, що місцевий житель тривалий час, з 2010 року, орендував для власних потреб став вартістю 13,7 млн грн, розташований на території Семенівської територіальної громади Бердичівського району.

Однак коли термін договору закінчився, орендар, усупереч вимогам Водного і Земельного кодексів України та Закону України «Про оренду землі», водойму, що є комунальною власністю територіальної громади, не повернув.

Лише після звернення окружної прокуратури до Бердичівського міськрайонного суду та відкриття провадження у справі недобросовісний орендар підписав акт приймання-передачі землі водного фонду та водойми територіальній громаді.
Погода, Новости, загрузка...