Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 05:11
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 января 2012, 08:35

Різдвяне сімейне свято для особливих гостей у Житомирі від ГО «Я –мама!»

14 січня 2012 року 100 сімей, які виховують діток з обмеженими можливостями запрошуються в Драмтеатр ім..І.Кочерги на Різдвяне сімейне свято. На гостей чекає цікава Різдвяна казка, подарунки, сімейна фотосесія з казковими героями, а також святкові солодощі.
В такому масштабі свято в Житомирі відбувається вперше. Організатором свята стала Громадська організація «Я –мама!». До такої благородної справи підключились багато небайдужих людей. Кожен вніс свою частку: час, таланти та професійні якості, фінансові пожертви, а хтось просто випік 100 смачненьких булочок, щоб підняти настрій запрошеним.

Враховуючи особливі вимоги для комфорту запрошених гостей, ми розділили їх на дві групи по 50 сімей. Для першої групи свято почнеться о 10.30, початок реєстрації о 10.00; для другої – о 12.30, початок реєстрації о 12.00.

Ставимо перед собою такі цілі, по-перше, звернути увагу суспільства на потреби сімей які виховують діток з обмеженими можливостями; по-друге, висловити повагу та підтримку батькам, які виховують діток з не простою долею; по-третє, принести радість діточкам.

Різдвяне сімейне свято проводиться в рамках проекту «Люби ближнього». Люди створені для всякої доброї справи, людське серце завжди прагне допомагати та підтримувати слабших, але життя занадто складне, тому доброчинність та діла милосердя відходять з першого плану. Мета Громадської організації «Я-мама!» стати акумулятором добрих і щирих намірів, щоб підтримати найслабших членів нашого суспільства. Саме для цього започатковано благодійний проект «Люби ближнього».

Мета проекту: знайти для кожної сім’ї, для кожної дитинки небайдужу людину, мецената, який бажав би допомогти.
Ми, сильні, допоможемо тим, хто слабший.
Девіз ГО «Я-мама!» : «Щасливіше – ДАВАТИ!»
Дізнайтесь більше: www.ya-mama.org.ua або www.я-мама.com.ua
Контактний телефон : 067 505 85 60, 46 84 05
Емейл : nataborovska@mail.ru; ya-mama11@inbox.ru

З повагою, Голова ГО “Я-мама!”, мама трьох чудових діточок,
Депутат Житомирської міської ради
Боровська Наталя
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...