Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 января 2012, 08:06

Молодая рецидивистка жестоко наказала бердичевлянина за его домогания

Ні один день у місті Бердичеві не проходить без звернень громадян до співробітників міліції з інформацією щодо скоєння злочину проти них.
Не краще ситуація і по Житомирській області в цілому, адже упродовж минулої доби 23 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області, 15 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 7 крадіжок чужого майна, 2 грабежі, шахрайство та інші. 19 осіб обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

У середу 11 січня до Бердичівського МВ був вимушений звернутися звернувся 36-річний місцевий житель, у якого з квартири шляхом вільного доступу невідомими зловмисниками було викрадено його мобільний телефон, вартість якого складає 1000 гривень.

Співробітники міліції по гарячих слідах розпочали пошук зниклого телефону та злодюжку, що міг бути причетний до його зникнення. В результаті проведення оперативних заходів було затримано 23-річну бердичівлянку, яка вже відбувала покарання в місцях позбавлення волі – правоохоронці підозрюють, що саме вона забрала мобільний телефон з квартири потерпілого. Проводяться слідчі дії з метою довести причетність дівчини до скоєння злочину та подробиці скоєного правопорушення. Встановлено, що дівчина дійсно знаходилася у квартирі потерпілого, та могла скористатися нагодою і з корисних або інших міркувань скоїти крадіжку.
За матеріалами: Бердичів Діловий
Погода, Новости, загрузка...