Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 12:14
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 января 2012, 09:27

В Бердичеві намагаються розвалити молоду талановиту футбольну команду!

Нещодавно до нашої редакції надійшов відкритий лист, який висвітлює перипетії у команді ФК «Бердичів». З часом виявилось, що деякі передбачення висловлені у тексті справдились – Ігор Зеленцов таки став тренером
Окрім того, дивним чином після усіх цих подій увечері, 11 січня, зник доступ до головного футбольного ресурсу міста у мережі інтернет – сайту fcberdychiv.pp.net.ua. Ми звернулись до адміністратора сайту, який підтвердив інформацію про проблеми з доступом.

Журналісти «РІО-Бердичів» продовжуватимуть стежити за ситуацією навколо команди ФК «Бердичів».

Як знають футбольні вболівальники славетного міста Бердичева, у нас є міська комунальна команда ФК «Бердичів», яка бере участь щорічно в Чемпіонаті і Кубку Житомирської області. Фінансується команда за рахунок коштів, які виділяє щорічно міський бюджет, а також з тих ресурсів, які вдається керівництву команди залучити від місцевих підприємців.

В останньому сезоні команда вперше за кілька років зійшла на призовий п’єдестал Чемпіонату Житомирської області, посівши друге місце під керівництвом директора/тренера Ігоря Леонідовича Лисюка.
Це великий успіх, якщо подивитися на склад ФК «Бердичів», з яким команда виступала в Чемпіонаті. Більшість у складі команди молоді футболісти 1992-1993 років народження, окрім того - 1990-1991 і лише кілька досвідчених футболістів.


Після завершення Чемпіонату області з ініціативи депутата міської ради, директора футбольної ДЮСШ Олександра Підгорчука і погодження з керівництвом міста та міського спорту була почата процедура створення громадської організації ФК «Бердичів».


За документами, засновниками команди стали той же Підгорчук, а також бердичівські підприємці, колишні футболісти Ігор Дробиш і Валентин Пілецький.


22 грудня в малому залі Палацу культури ім. Шабельника відбулися збори «обраних» футболістів, тренерів і функціонерів, як установчі збори ГО ФК «Бердичів» за участі першого заступника міського голови пана Демуся. Чому я написав слово «обраних», тому що ні вболівальники команди, ні представники ЗМІ, ні колишні футболісти ФК «Бердичів» на це засідання не були запрошені, лише деякі зацікавлені особи.


У ході засідання було прийнято рішення обрати директора/тренера клубу таємним голосуванням. Таємне голосування було реалізоване досить цікавим способом, який запропонував сам Підгорчук. Всі присутні мали право голосу, ящик для голосування протягом кількох днів буде встановлений у приміщенні ДЮСШ, де пан Підгорчук працює директором.

Як було зазначено все тим же Підгорчуком, це голосування не сильно буде враховуватися у визначенні директора / тренера клубу, адже головне рішення буде за правлінням, яке також обрали в ході зборів. До складу правління обрали Олександра Підгорчука, Віліслава Доманського, Сергія Ковальчука, Ігоря Дробиша, Валентина Пілецького і Сергія Макаренка (за згодою). Останній поки що під питанням. А ще одним членом правління буде директор/тренер клубу.

Так навіщо ж потрібен був цей цирк з голосуванням, якщо правління буде обирати директора / тренера? Всім зрозуміло, що більшість членів правління мають намір прибрати прямого чинного директора/тренера Ігоря Лисюка, поставивши на його місце Олександра Підгорчука, кума - Ігоря Зеленцова. Нагадаємо, останній є колишнім футболістом ФК «Бердичів», який через Лисюка за свої високі вимоги по зарплаті не був у складі команди ФК «Бердичів»

Шановне керівництво міста, в особі мера міста Василя Мазура, члени правління ФК «Бердичів», поясніть навіщо міняти директора/тренера клубу, який в минулому сезоні показав непоганий результат і команда під його керівництвом стала срібним призером Чемпіонату області, перемагаючи завдяки молодим бердичівським футболістам? Запитайте краще у гравців, кого вони хотіли б бачити тренером. Більшість нинішніх гравців піде з команди, якщо з неї піде Лисюк. Навіщо руйнувати таку команду? Допоможіть краще їй фінансово і, ми впевнені, команда буде виступати в наступному сезоні ще краще.


Гравці ФК «Бердичів»
та її справжні уболівальники
За матеріалами: РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...