Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2023, 11:51

На Житомирщині нічна ДТП закінчилася для поліцейського ув’язненням на 3 роки

За публічного обвинувачення Житомирської обласної прокуратури правоохоронця визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смертельної дорожньо-транспортної події (ч. 2 ст. 286 КК України).
Його засуджено до 3-х років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік. Також, судом стягнуто з обвинуваченого на користь дружини померлого 400 тис. грн моральної шкоди.
Прокурори у суді довели, що смертельну дорожньо-транспортну подію у серпні 2018 року скоїв 29-річний поліцейський роти особливого призначення, у позаслужбовий час.
Обвинувачений, рухаючись уночі, по ґрунтовій дорозі неподалік села в Ємільчинському районі на автомобілі Фольксваген-Пассат, не впорався із керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом, спричинивши ДТП.
Унаслідок цього власник автомобіля – приятель батька обвинуваченого, який їхав на передньому пасажирському сидінні, смертельно травмувався. Батько ж отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості та був госпіталізований до медичного закладу.
Наразі вирок не набув чинності.
Погода, Новости, загрузка...