Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 марта 2023, 09:10

У Коростенському районі чоловік намагався відкупитися від відповідальності за нетверезе водіння

Увечері 13 березня у с. Заріччі Ушомирської громади поліцейські за порушення Правил дорожнього руху (незакріплений вантаж) зупинили 61-річного водія автомобіля «DAF». Під час спілкування з керманичем вантажівки інспектори запідозрили, що той перебуває у стані сп’яніння. Відповідне обстеження підтвердило у чоловіка більше 2-х проміле алкоголю в крові.

За таких обставин поліцейські скали матеріали про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Наступного ж дня водій, аби уникнути покарання за нетверезе кермування, прийшов до відділу поліції і запропонував гроші інспектору, який готував матеріали для направлення до суду.

Факт пропозиції хабаря задокументували працівники слідчо-оперативної групи Коростенського райуправління поліції. Докази протиправного діяння вилучили.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.
Погода, Новости, загрузка...