Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2023, 08:31

За останні дві доби правоохоронці виявили та вилучили наркотики у п’яти жителів Житомирщини

Такі факти поліцейські зафіксували у м. Житомирі, с. Іванівці Березівської громади та селищі Першотравневому Гладковицької громади. Нині тривають відповідні перевірки.

В обласному центрі поліцейські зупинили для перевірки документів 30-річного жителя м. Бердичева. При собі, як з’ясувалось згодом, чоловік мав зіп-пакет із білим порошком та кристалічною речовиною.

Оперуповноважені кримінальної поліції Житомирського РУП під час обшуку у квартирі раніше вже судимого 37-річного жителя обласного центра вилучили згортки із білими кристалами, - ймовірно, наркотичними засобами.

Ще в одного чоловіка, 20-річного жителя м. Рівного, правоохоронці під час перевірки документів на одній з вулиць Житомира виявили наркотики. Спочатку молодик всіляко намагався уникнути безпосередньої зустрічі з поліцейськими, а потім спробував заховати від них щойно отримане у відділенні поштове відправлення. Як виявилося, усередині пакунку знаходились зіп-пакети із білими кристалами, можливо особливо небезпечними солями.

За схожих обставин поліцейські виявили наркотичні речовини у молодиків, 33-х і 34-років, у Житомирському та Коростенському районах області.

На всіх місцях подій працювали слідчо-оперативні групи відповідних підрозділів. Правоохоронці задокументували обставини, а виявлені речовини вилучили для проведення експертних досліджень. За всіма фактами тривають перевірки у рамках розпочатих кримінальних проваджень.
Погода, Новости, загрузка...