Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 03:00
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 января 2012, 18:39

Понад 100 дітей з особливими потребами взяли участь у благодійному проекті громадської організації «Я мама». Відео

Саме взимку дітям найбільше віриться в існування дива і казки. Цьому сприяють традиційні зимові свята та ініціативні люди, які прагнуть допомогти тим, хто особливо потребує підтримки
Понад 100 дітей з особливими потребами взяли участь у благодійному проекті громадської організації «Я мама». Проте організатори і не сподівалися, що їх ідею підтримає така кількість волонтерів та доброчинців.

Аби організувати свято для таких дітей необхідно дотримуватися цілого ряду особливостей, що пов»язані з психологічними та реабілітаційними аспектами. Це не просто, але реально – стверджують організатори. У них єдина мета – аби життя у дітлахів стало насиченішим та позитивних вражень побільшало.
Актори – професіонали та аматори зробили постановку казки, професійні фотографи робили фотосесії усім дітлахам, були ще спонсори, які подарували солодощі. Втім, до організації солодкого столу долучилися і звичайні господині.

подарунки отримала кожна дитина. У пакунку – набір дитячого посуду. Але для мам, які виховують особливих діток, найкращим подарунком стають саме запрошення на такі свята.

Втім, на такій акції організатори не зупиняються.

А тому триватиме організаційна робота, в рамках якої створюватимуть базу даних, шукатимуть меценатів та плануватимуть подібні святкові зустрічі.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...