Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июня 2011, 18:25

Уже десять років як житомирські правохоронці долучились до співпраці у Міжнародній поліцейській асоціації

Житомирське регіональне відділення було засноване 19 травня 2001 року, відтак нещодавно
«Служба через дружбу» - такий девіз роботи Української секції Міжнародної поліцейської асоціації, що приєдналась до цього громадського об’єднання у 1996 році. Загалом під егідою організації сьогодні співпрацюють правоохоронці понад 70 країн світу і визначальною метою їх діяльності є обмін професійним досвідом у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні охорони громадського порядку.

Житомирське регіональне відділення було засноване 19 травня 2001 року, відтак нещодавно переступило поріг першого десятиліття.

- Часу для налагодження дієвої роботи було більш ніж вдосталь, звертаючись до присутніх на урочистих заходах з цієї нагоди, відзначив голова спілки генерал-майор міліції у відставці Петро Васильович Грозінський. – Сьогодні до обласного відділення входять 170 нинішніх працівників правоохоронних структур Житомирщини, пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. Це потужний колектив, яким зроблено багато добрих справ. Так, ми постійно допомагаємо колегам у вирішенні питань соціально-правового захисту, організації заходів з нагоди державних та професійних свят, власним позитивним прикладом впливаємо на молоде покоління міліціонерів, підтримуємо та спонукаємо обласне Управління МВС до проведення спортивних заходів. Наприклад, опікуємося дитячо-юнацькою футбольною командою в Андрушівському районі, до складу якої входять діти працівників міліції.

За сприяння відділення, у тому числі матеріального, було надруковано спеціальний інформаційний вісник «45 років - ветеранській організації працівників органів внутрішніх справ Житомирщини».

Представники Житомирського регіонального відділення у складі делегацій Української секції уже побували в Ізраїлі, Польщі, Румунії, Німеччині. У планах на майбутнє розширення дружніх стосунків з національними секціями інших країн, зокрема уже найближчим часом плануються візити до Чехії та Туреччини. Такі зустрічі дозволяють нам брати безпосередню участь у міжнародних проектах щодо питань організації правоохоронної діяльності, - підсумував Петро Васильович Грозінський.

Найбільш активні члени регіонального об’єднання з нагоди першого ювілею організації того дня були відзначені спеціальними нагородами Міжнародної поліцейської асоціації «За мужність і професіоналізм» та «За заслуги перед УС МПА», Почесними грамотами, Подяками і пам’ятними сувенірами, які вручив генеральний секретар виконкому Української секції генерал-майор міліції у відставці Віктор Борисович Овсянніков.

А відбулося саме свято завдяки підтримці почесних членів відділення - Президента та віце-президента Житомирської торгово-промислової палати Андрія Михайлова та Миколи Михайлова.
Погода, Новости, загрузка...