Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:18
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 мая 2023, 14:17

Андрій Баленков — срібний призер Чемпіонату світу із жиму лежачи

Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА, голова Федерації з пауерліфтингу в Житомирській області Андрій Баленков став срібним призером Чемпіонату світу із жиму лежачи.



В запеклій боротьбі спортсмен посів другу сходинку Чемпіонату Світу підкоривши штангу у 270 кг та склавши гідну конкуренцію 18 разовому чемпіону та рекордсмену Світу Даіки Кодамі з Японії!



“Величезна подяка тренеру за підготовку, президенту ФПУ за довіру та надану мені можливість гідно представляти Україну на міжнародних змаганнях найвищого рівня! Дякую дружині та всім моїм друзям, хто щиро вірив в мої сили та постійно підтримували мене в усіх сенсах!!!”, — прокоментував Андрій Баленков.
Погода, Новости, загрузка...