Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2011, 10:06

Три Бердичевских руководителя заплатят штраф за свои безответственные действия

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий» від прес-служби управління
Відносини між працівниками та їх роботодавцями регулюються законодавчими актами, а держава пильно стежить за дотриманням норм та вимог трудового договору. Проте нерідкі випадки, коли керівнику байдуже на життя та здоров’я найманої сили.

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий» від прес-служби управління Держгірпромнагляду, на підприємствах Житомирської області протягом минулого тижня проводилася комплексна перевірка, під час якої було виявлено 197 порушень чинного законодавства.

Працівники управління Держгірпромнагляду знайшли чисельні випадки недотримання правил охорони праці, які могли призвести до виробничого травматизму та загибелі людей. Через загрозу життю працівників було видано 5 розпоряджень на заборону виконання робіт підвищеної небезпеки. До адміністративної відповідальності притягнуто 10 працівників, з них 7 - керівників підприємств.

Зокрема безпосередньо по місту Бердичеву було оштрафовано троє перших керівників відомих у місті підприємств. Це директор ТОВ «Валіс» Полторакіна Зоя Григорівна, генеральний директор ТОВ «Компанія Альянс» Рудий Володимир Петрович, та приватний підприємець Майстренко Ярослав Васильович.

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
Погода, Новости, загрузка...