Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 января 2012, 10:07

Як діє «Молодь і родина Житомирщини». Відео

«Молодь і родина Житомирщини». Під такою назвою з цього року в області діятиме програма підтримки і зміцнення інституту сім’ї.
ЇЇ вперше презентували у Ємільчинському районі представники обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми.

Ємільчинський район не випадково був обраний для презентації програми «Молодь і родина Житомирщини», кажуть її організатори, адже тут чи не найбільше в області шанують сімейні цінності. Як приклад лише в Ємільчино майже тисяча жінок отримала звання «Матері Героїні» і тут цього річ буде створено центр для молодих сімейних пар.

Програма передбачає підтримку не тільки багатодітних і прийомних сімей, але й молоді.

Декілька годин програму спільно обговорювали представники Ємільчинського району та обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми. Усі виступаючі погодилася, що така програма є необхідною і її реалізація саме у Ємільчинському районі пропагуватиме всі місцеві традиції. Сьогодні в районі в цьому напрямі вже є певні напрацювання, які показали гостям.

Зокрема житомиряни відвідали місцевий музей матері, де в експонатах і фото показано жінку, як берегиню родинних цінностей.




За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...