Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 08:16

Як у Житомирі техніка бореться зі снігом. Відео

Житомир, як і більшість території України, щедро присипало снігом. Але те, що у радість дітям – додає клопоту комунальним службам. Саму ж роботу комунальників житомирські керівники сьогодні оцінили – як позитивну.

До прибирання наслідків снігопаду зараз залучено півтисячі людей та майже 70 одиниць техніки. Вони працюють цілодобово. Проте нерідко самі жителі міста заважають комунальникам робити свою роботу.

Людей і техніки, щоб боротися зі сніговою стихією, у Житомирі вистачає. Спеціальні бригади працюють у три зміни. Нині намагаються не лише чистити, а й вивозити сніг - перед прогнозованим пониженням температури.

Удень комунальники здебільшого чистять другорядні вулиці, а вночі – центральні. Проте на перешкоді боротьбі зі снігом дуже часто стають автівки городян. Залишені там, де заманеться їхнім власникам.

Дороги обласного центру мокрі від того, що їх посипають сумішшю піску та солі. Нічого оптимальнішого для наших реалій поки що не придумали. Але, як запевнив Микола Боровець, шкоди житомирським деревам та клумбам навесні від того не буде


[media=http://www.youtube.com/watch?v=05rOsSXq0-E&feature=player_embedded
За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...