Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 08:26

На Житомирщині чоловік стріляв у 12-річного грабіжника, а потім посадив його... на ланцюг

Як нам повідомили в СЗГ УМВС України, увечері 26 січня до Олевського РВ УМВС України в Житомирській області звернулась жителька райцентру із заявою про те, що місцевий чоловік стріляв із невстановленої зброї по її 12-річному синові.

Працівники міліції, які прибули на місце для перевірки інформації, встановили, що події відбувалися ще 24 січня. За попередніми даними, того дня, точніше вечора, хлопець намагався вчинити крадіжку із недобудованого будинку жителя райцентру. Господар, помітивши таке неподобство, застосував пневматичний пістолет та у результаті пострілу влучив підліткові у підборіддя. Однак такої науки йому виявилося замало, а тому він за допомогою металевого ланцюга прив’язав хлопця у будинку до стола та деякий час там утримував. Тієї ж ночі, близько 3 години, чоловік відпустив парубка.

Наразі, як повідомив перший заступник начальника Олевського РВ УМВС України в Житомирській області Петро Михайленко, з’ясовуються всі обставини, мотиви та учасники події. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.
За матеріалами: Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...